Maak een keuze:


Facebook pagina Watersportvereniging Arne
De Blauwe Vlag is een exclusief eco-label dat wordt uitgereikt aan ondermeer jachthavens
Bericht aan de scheepvaart Kanaal door Walcheren en Zeelandbrug
CWO erkende opleidingsvereniging
Hillebrand
AKZ Verzekeringen
Lion Sails
Watersportonline.nl
Flipper Watersport
Meulenberg
Watersportverbond
Jachtwerf Oostwatering
Don Risicobeheer
Zwemer Watersport
Delta Marina Kortgene
Van der Rest Nautic
Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
Schepenkring Kortgene
Chido; informatie-, documentatie- en organisatieadvies
Jachtwerf Oostwatering
Brasserie Oostdok
Citex
Damen Shipyard
Keurslager Tom de Boeye
Gruiter
www.veersemeer.com
Bouwbedrijf Veere
Rijk & Meer verzekeringen
Caljouw-Rademaker

De Blauwe Vlag is een exclusief eco-label dat wordt uitgereikt aan ondermeer jachthavens

Een haven vol historie

Middelburg is de hoofdstad van de waterrijke provincie Zeeland. Al sinds de gouden eeuw heeft zij een belangrijke functie in de Nederlandse geschiedenis. Strategisch gelegen tussen Amsterdam en Antwerpen ontwikkelde ze zich in deze periode tot één van de belangrijkste handelssteden van Nederland.

Middelburg aanlopend vaart u deze historie zomaar binnen. De sfeervolle met Blauwe Vlag gecertificeerde stadshaven ligt immers in het historische centrum. Bijkomend voordeel is dat het inslaan van proviand, gezellig winkelen en het genieten van een sfeervolle lunch of heerlijk diner allemaal binnen loopafstand mogelijk is.

Arnes havenmeester wijst u een ligplaats langs één van de historische loskades in de nabijheid van de voormalige VOC-pakhuizen. Ervaar zelf hoe in het verleden de tallships van de VOC zich hier voorbereidden voor hun wereldwijde tochten over de zeven zeeën. Bekijk de foto’s in het fotoalbum om nu al de sfeer te proeven. Kortom: plan uw vaarroute en bezoek Middelburg!

De sfeervolle stadshaven is te bereiken via het Kanaal door Walcheren, dat de Westerschelde verbindt met het Veerse Meer

Havenkantoor Middelburg

Havenkantoor Middelburg
Rouaansekaai 138
4331 HE Middelburg
havenmiddelburg@wvarne.nl
Centraal telefoonnummer:  +31(0)118 638861 keuze 2


Clubhuis 'De Kemel' te Middelburg

In één van de monumentale pakhuizen aan de Middelburgse jachthaven is clubhuis De Kemel van de wv Arne gevestigd. U vindt er alle sanitaire voorzieningen, maar kunt er ook bijvoorbeeld tijdens het draaien van uw was,  binnen of buiten op het terras genieten van een kop koffie of lekkere hap. Uiteraard is er gratis WiFi.

Op deze foto ziet u 'De Kemel' temidden van de pakhuizen 'De Kameel' (links) waarin appartementen zijn gevestigd en 'De Oliphant' (rechts) dat als clubhuis van de scouting dienst doet. Kemel betekent overigens dromedaris.

Bent u Arne-lid of ligt u als passant in onze haven, kom dan gerust langs. Loop gezellig binnen en geniet van de warme sfeer.

Clubgebouw De Kemel   
Kinderdijk 88
4331 HH  Middelburg
Centraal telefoonnummer: +31(0)118 638861 keuze 4

Eetcafé 'de Prins op 't Witte Paart'
https://www.facebook.com/deprinsoptwittepaart/

Eetcafé 'de Prins op 't Witte Paart' 

Clubhuis "De Roergangershut" te Oostwatering

Het Clubhuis van WV Arne "De Roergangershut" ligt rustig en uit de wind, achter in de haven van Oostwatering. Het is een plek waar je samenkomt voor de gezelligheid, en om van een hapje en een drankje te genieten op één van de mooiste plekjes achter in de jachthaven!

Als u blijft overnachten of u komt met een groep passanten, en de Roergangershut-crew kan iets extra's voor u betekenen, laat het even weten!


Tel. of 06-37154766

https://www.facebook.com/Roergangerhut/

De Roergangershut