Maak een keuze:


Nieuws

03 augustus 2017

Arnedag 2017

Op zaterdag 26 augustus organiseren wij weer de jaarlijkse Arnedag in Oostwatering. Naast leden zijn ook introducees welkom! Net als bij de voorgaande edities zijn er weer de hele dag activiteiten en gezelligheid. En traditioneel sluiten wij de dag weer af met een BBQ en afterparty met live muziek in de Roergangershut. Lees verder...

23 juli 2017

Kanaal door Walcheren; stremming

Ivm zwemevenement geldt het volgende:
- Stremming Keersluisbrug tot Schroebrug
  · zo 3 sept 2017 10:00 tot 14:00
  · zo 3 sept 2017 14:30 tot 17:30 

Informatie:
- informatiepunt telefoon 0118-412372, Nautische Centrale Vlissingen
- informatiepunt marifoonkanaal 22,Nautische Centrale Vlissingen

De Blauwe Vlag is een exclusief eco-label dat wordt uitgereikt aan ondermeer jachthavens
Bericht aan de scheepvaart Kanaal door Walcheren en Zeelandbrug
CWO erkende opleidingsvereniging
Meulenberg
Delta Marina Kortgene
Don Risicobeheer
Watersportonline.nl
Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
Schepenkring Kortgene
Watersportverbond
Lion Sails
Van der Rest Nautic
Jachtwerf Oostwatering
Flipper Watersport
AKZ Verzekeringen
Hillebrand
Zwemer Watersport
Keurslager Tom de Boeye
www.veersemeer.com
Gruiter
Rijk & Meer verzekeringen
Brasserie Oostdok
Caljouw-Rademaker
Citex
Damen Shipyard
Bouwbedrijf Veere
Chido; informatie-, documentatie- en organisatieadvies
Jachtwerf Oostwatering
03 augustus 2017

Arnedag 2017

Beste medeleden van W.V. Arne,

Op zaterdag 26 augustus organiseren wij weer de jaarlijkse Arnedag in Oostwatering. Naast leden zijn ook introducees welkom! Net als bij de voorgaande edities zijn er weer de hele dag activiteiten en gezelligheid. En traditioneel sluiten wij de dag weer af met een BBQ en afterparty met live muziek in de Roergangershut.

De Roergangershut

Vanaf 14.00 uur kan je deelnemen aan de volgende activiteiten:

Flyboarden (14u-17u)

Vlieg als een dolfijn! Heb je je wel eens afgevraagd hoe het voelt om een dolfijn te zijn? Hoe het zou zijn om door het water te schieten, de lucht in te springen en weer terug onder de golven te duiken? Met flyboarden kun je het nu echt ervaren! Met een flyboard onder je voeten kun je tot wel 15 meter uit het water springen, boven het water rondzweven of juist erin duiken en sneller zwemmen dan je ooit had gedacht. En het mooiste is: flyboarden is makkelijk! Je hebt geen ervaring nodig om het te kunnen. Normaal gesproken liggen de kosten om te Flyboarden rond de €50,- p.p. Wij vragen aan onze leden slechts een bijdrage van €20,- en introducees betalen €25,- Kinderen die niet alleen kunnen of durven krijgen de mogelijkheid om samen met begeleider veilig te Flyboarden. Let op! Voor het Flyboarden zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden gaan voor, dus wees er snel bij en geef je op. Opgeven kan per mail via: evenementen@wvarne.nl (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding.)

AQUABUBBLES (14u-17u)

De AquaBubble is een transparante bal van 2 meter doorsnede om mee over het water te kunnen lopen. Als een hamster in zijn molentje! Via een opening kan je de bal in stappen die vervolgens wordt afgesloten middels een speciale waterdichte rits. Deze rits zorgt er voor dat men tijdens het lopen over het water droog blijft. Iedere keer wanneer er gewisseld wordt van deelnemer wordt er 5000 liter verse lucht in de bal geblazen. Dit is leuk voor jong en oud en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Alleen wat geduld tot je aan de beurt bent! (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding.)

SUPPEN (STAND UP PADDLE) (14u-17u)

Stand Up Paddle of suppen is op het moment de snelst groeiende watersport ter wereld. En ook in Zeeland. Je staat op een groot surfboard. En gebruikt een lange peddel om vooruit te komen. Peddelen en tegelijkertijd je evenwicht bewaren. Dat maakt van elke peddelsessie een complete work out. Het leuke is bovendien dat suppen voor iedereen toegankelijk is. Dit is leuk voor jong en oud en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Alleen wat geduld tot je aan de beurt bent! (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding.)

KINDERZEILEN IN EEN OPTIMIST (14u-17u)

Heb je altijd al een keer willen zeilen? Voor kinderen vanaf 8 jaar hebben we 4 optimisten beschikbaar. Onder begeleiding kunnen zij zelf ervaren hoe het is om te zeilen. Je hoeft je er niet voor in te schrijven en iedereen is welkom. Neem wel een extra set kleding weet want je weet nooit of je het nodig hebt. Voor de rest is alles geregeld en aanwezig.  (Uiteraard gaat het allemaal onder professionele begeleiding en staat er een reddingsbrigade paraat, in het water en op de kant.)

RONDJE VEERE (14u-17u)

Geen zin om je druk te maken? Ook goed! Om 14.00 uur slingeren we de Arne jol aan en gaan we (mini) rondvaartjes doen rondom de haven van Oostwatering en en Veere. Bij veel belangstelling liggen er nog 2 boten paraat! Dus stap gezellig op als je zin hebt!

KINDERSPEELPLEIN (14u-20u)

Rondom de Roergangershut hebben we een aantal extra activiteiten voor kinderen van 2 tot 14. We hebben op het grote speelveld allerlei doe activiteiten. Je kunt er voetballen, volleyballen of lekker rondslingeren op het klimrek. Daarnaast hebben we diverse spring/luchtkussens, schminken en tattoo’s, gratis suikerspinnen, en wat waterspeeltoestellen. Kortom er is zat te doen. En ook aan de ouders en opa’s en oma’s is gedacht. Zij kunnen lekker vanaf het terras onder het genot van een drankje toekijken hoe de kinderen zich vermaken.

BBQ en DJ JEROEN (16u-23u of laterrr….)

Om 16u zal onze huis “DJ Jeroen” zijn muziek machine weer opstarten. Met een gezellige mix van golden oldies en hedendaagse toppers rijgt hij de gezelligheid weer aan elkaar!

Om 18u beginnen we met de BBQ. De BBQ wordt dit jaar niet door de evenementen commissie verzorgt maar door de Roergangershut. Leden krijgen een drank muntje en mogen lekker mee eten voor slechts €10 p.p. Kinderen tot 6 jaar eten gratis mee. Niet leden zijn ook welkom en betalen €15 p.p.

Na de BBQ gaan we gewoon gezellig door…... Als je mee wilt doen aan de BBQ dan moet je jezelf wel opgeven. Wij sluiten de inschrijvingen op 20-08-2017. Je kan jezelf per mail opgeven via: evenementen@wvarne.nl Geef daarbij aan met hoeveel personen je wil komen. Indien je vegetarisch bent dan horen we dat graag bij de aanmelding!

Tot ziens op de Arnedag!

De evenementen commissie
terug naar overzicht