Maak een keuze:


Facebook pagina Optiteam WV Arne
Facebook pagina Watersportvereniging Arne
De Blauwe Vlag is een exclusief eco-label dat wordt uitgereikt aan ondermeer jachthavens
CWO erkende opleidingsvereniging
Meulenberg
Lion Sails
AKZ Verzekeringen
Delta Marina Kortgene
Watersportverbond
Don Risicobeheer
Flipper Watersport
Hillebrand
Watersportonline.nl
Jachtwerf Oostwatering
Zwemer Watersport
Schepenkring Kortgene
Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
Van der Rest Nautic
Chido; informatie-, documentatie- en organisatieadvies
Bouwbedrijf Veere
Brasserie Oostdok
Damen Shipyard
Citex
Rijk & Meer verzekeringen
www.veersemeer.com
Keurslager Tom de Boeye
Caljouw-Rademaker
Jachtwerf Oostwatering
Gruiter
groepsfoto jeugdzeilweekend 2012

Informatie

Jeugdzeilen

Voor kinderen vanaf 8 jaar die zelf lid willen worden of waarvan één van de ouders lid is van WV Arne organiseert de Jeugdzeilcommissie in het voor- en najaar trainingen voor het zeilen in de Optimist en voor de wat grotere en gevorderde zeiler(ster) in de Splash/Laser.

Na een les in het zwembad volgen er +/- acht lessen (5 voor en 3 na de zomer) op zondagmorgen. We besteden natuurlijk aandacht aan de praktijk maar ook aan de theorie en vaarregels. Na een instructieperiode van 2 jaar (+/-16 lessen) sluiten we af met een theorie- en praktijkexamen voor het landelijk erkende diploma CWO Jeugdzeilen-I. Na het behalen van dit diploma volgt het tweede en derde jaar, waarna het diploma CWO Jeugdzeilen-II kan worden behaald. Hierna gaan we de techniek verder verbeteren. Vanuit jachthaven Oostwatering bij Veere wordt er dan getraind op zelfstandig zeilen op groter water en wedstrijden. Met voldoende zeilervaring, lichaamslengte en lichaamsgewicht kan er later doorgestroomd worden naar de Splash en weer later naar Laser. lees verder voor meer informatie!

Wilt u actuele informatie ontvangen over het jeugdzeilen? meld u dan nu aan op onze Facebook pagina: Watersportvereniging Arne en blijf op de hoogte van alle activiteiten van Arne en rond het jeugdzeilen.

Lees verder...

Yes! Zeilkamp... het is weer zo ver!!

Het zonnetje schijnt al regelmatig en de eerste lessen hebben we alweer gehad.

Nu ben je (al bijna) een echte Zeiler! Dus dan ga je uiteraard gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes mee op zeilkamp! Ook de reeds gevorderde jeugdzeilers zijn uiteraard (weer) welkom voor dit traditionele top weekend :)

Vul nu het aanmeldingsformulier voor het jeugdzeilweekend op !! klik op deze link !! of kijk onder formulieren in het linker menu op deze pagina.

De Jeugdzeilcommissie

Agenda Jeugdzeilen