Maak een keuze:


De Blauwe Vlag is een exclusief eco-label dat wordt uitgereikt aan ondermeer jachthavens
CWO erkende opleidingsvereniging
AKZ Verzekeringen
Delta Marina Kortgene
Flipper Watersport
Don Risicobeheer
Watersportverbond
Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
Jachtwerf Oostwatering
Schepenkring Kortgene
Van der Rest Nautic
Lion Sails
Meulenberg
Hillebrand
Zwemer Watersport
Watersportonline.nl
Rijk & Meer verzekeringen
Damen Shipyard
Jachtwerf Oostwatering
Bouwbedrijf Veere
Caljouw-Rademaker
Keurslager Tom de Boeye
Citex
Chido; informatie-, documentatie- en organisatieadvies
Gruiter
www.veersemeer.com
Brasserie Oostdok
groepsfoto jeugdzeilweekend 2012

Informatie

Jeugdzeilen

Voor kinderen vanaf 8 jaar die zelf lid willen worden of waarvan één van de ouders lid is van WV Arne organiseert de Jeugdzeilcommissie in het voor- en najaar trainingen voor het zeilen in de Optimist en voor de wat grotere en gevorderde zeiler(ster) in de Splash/Laser.

Na een les in het zwembad volgen er +/- acht lessen (5 voor en 3 na de zomer) op zondagmorgen. We besteden natuurlijk aandacht aan de praktijk maar ook aan de theorie en vaarregels. Na een instructieperiode van 2 jaar (+/-16 lessen) sluiten we af met een theorie- en praktijkexamen voor het landelijk erkende diploma CWO Jeugdzeilen-I. Na het behalen van dit diploma volgt het tweede en derde jaar, waarna het diploma CWO Jeugdzeilen-II kan worden behaald. Hierna gaan we de techniek verder verbeteren. Vanuit jachthaven Oostwatering bij Veere wordt er dan getraind op zelfstandig zeilen op groter water en wedstrijden. Met voldoende zeilervaring, lichaamslengte en lichaamsgewicht kan er later doorgestroomd worden naar de Splash en weer later naar Laser. lees verder voor meer informatie!

Wilt u actuele informatie ontvangen over het jeugdzeilen? meld u dan nu aan op onze Facebook pagina: Watersportvereniging Arne en blijf op de hoogte van alle activiteiten van Arne en rond het jeugdzeilen.

Lees verder...

Agenda Jeugdzeilen